Over ons

Allinled is intermediair tussen wat u als klant nodig hebt op het gebied van verlichting en wat de techniek biedt. Onze kracht ligt in het verzorgen van een totaaloplossing.

 

Wij zijn een jonge en enthousiaste organisatie. De begrippen efficiëntie, duurzaamheid en verantwoord ondernemen lopen als een rode draad door het bedrijf. Onze medewerkers en specialisten zijn reeds vele jaren vertrouwd met (led)verlichting en kunnen bogen over een schat aan ervaring. Opererend in een projectteam komen deze zaken nog beter tot hun recht. Dit waarborgt maximale kwaliteit en inspanning om uw lichtproject te laten welslagen.

 

Bij Allinled garanderen wij duurzame, energiezuinige en onderhoudsvrije lichtoplossingen. Dat bereiken wij door goed te luisteren, door meedenken en door het benutten van opgedane expertise. Regelgeving en normering mag nimmer uit het oog worden verloren.

Veiligheid staat voorop. Er wordt gekeken naar de elektrotechnische aspecten en passen deze indien nodig zelfstandig aan. Hiertoe zijn onze vakbekwame monteurs goed geoutilleerd.

 

Nadat de inventarisatie is doorlopen zal de afdeling calculatie beoordelen welke producten of diensten ingezet gaan worden. Desgewenst ondersteund door een uitgewerkt lichtplan.

 

Naast onze eigen producten vertegenwoordigen wij diverse dealerschappen van gerenommeerde leveranciers. Blijkt dit alsnog onvoldoende resultaat te bieden, dan komt de afdeling Research en Development  aan bod. Hier worden nieuwe ideeën uitgewerkt, beproefd en vervolgens ook gerealiseerd. Met de modernste productiestraat kunnen wij in een zeer kort tijdsbestek op elke vraag inspelen.

 

Passend in het allinconcept nemen wij ook graag de montage of realisatie voor onze rekening.  Een nauwe samenwerking met uw huisinstallateur of een lokale installateur wordt evenmin uitgesloten. Dit kan immers verrassende voordelen opleveren. Een goede relatie met uw eigen installateur is veel waard. Onze rol zal dan een coördinerende of slechts die van leverancier zijn.

 

Als laatste komt Service en Onderhoud aan bod. Natuurlijk kan er altijd iets aan een product of installatie defect raken. Dan is het fijn te weten dat de klant ook daarvoor bij ons terecht kan.

 

Wij zijn er trots op alle disciplines onder 1 dak te hebben. De naam Allinled kunnen wij dan ook met recht onderschrijven! Wij geven graag ons visitekaartje aan u af.