Producten

Verlichting is een breed begrip. Waar de een juist functionele directe verlichting wil, denkt de ander misschien aan indirecte sfeerverlichting. De meningen lopen nog wel eens uiteen.

 

AllInLed biedt juist een concept op maat dat bij uw wensen aansluit. Na eerst een inventarisering op locatie volgt deskundig advies en het ontwerp van een volledig lichtplan tot en met de uiteindelijke productie, installatie en natuurlijk de nazorg en het onderhoud. Met een perfect eindresultaat voor ogen neemt AllInLed graag het roer over om de weg te leiden door de talloze oplossingen die LED-verlichting te bieden heeft. Met een totaalconcept op maat, hoeft u zich als klant nergens meer zorgen over te maken. U kunt ons op diverse manieren bereiken. Het makkelijkst is via bijgaand invulformulier. Maar ook op andere wijze zijn wij bereikbaar.

 

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het vervaardigen van onze productbrochures. Binnenkort treft u ze op deze pagina aan. Een voorbeeld van onze nieuwe brochure treft u hieronder.

 

Productbrochure Allinled