BNI uitnodiging

Ruim zeven jaar ben ik lid van business-netwerkclub BNI.  Met nog ruim 25 actieve ondernemers komen wij elke vrijdagochtend bij elkaar om business te doen.  Ik zou het appreciëren als ik je als gast welkom zou mogen heten. nwgnl_230x75
van-der-valk-hotel-ridderkerk-015 Ik nodig  je hierbij uit om aanwezig te zijn bij een ontbijtsessie van BNI-businessclub “Alexander”.
Je bent vanaf 06.30 uur welkom in:

Hotel Ridderkerk,
Krommeweg 1,
2988 CB  Ridderkerk
(voor routebeschrijving: zie kaart hieronder)

Het programma start stipt om 07.00 uur en zal rond 08.30  uur zijn afgelopen. Hierna is er eventueel nog gelegenheid tot netwerken.

BNI is een commerciële en professionele netwerkorganisatie, met als primair doel de uitwisseling van hoogwaardige aanbevelingen tussen en door zakenmensen. Vandaag de dag is BNI wereldwijd de meest succesvolle organisatie in haar soort, met ruim 6500 actieve afdelingen in 47 landen. Vorig jaar wisselden de leden van BNI meer dan 6,5 miljoen aanbevelingen uit en dit genereerde voor haar leden opdrachten ter waarde van vele miljarden euro’s.

De kosten voor het uitgebreide ontbijtbuffet bedragen 16 euro per persoon en dienen bij binnenkomst te worden voldaan. Je ontvangt een kwitantie van je betaling. Tot slot adviseer ik je om plm 40 visitekaartjes mee te nemen. Je gaat op deze ontbijtsessie  namelijk veel ondernemers uit de regio ontmoeten. Ook krijg je de gelegenheid om in 1 tot 2 minuten iets te vertellen over je bedrijf, eventueel je product en waar je vooral naar op zoek bent.

Zou je mij aub  vòòr woensdag aanstaande 10.00 uur  willen doorgeven of ik je mag verwachten als bezoeker? Dat kan via het formulier hieronder. Ik kijk uit naar je komst, maar voel je niet verplicht.

Met vriendelijke groet, Hans de Jonge

Wat LED je??

Aanmeldformulier

 

* Verplicht veld