BNI bevestiging

 

Leuk dat we je komende woensdag mogen verwelkomen binnen ons BNI chapter aan boord van de ss. Rotterdam.
nwgnl_230x75
Hierbij geven we je graag nog even het adres:

ss Rotterdam
3e Katendrechtsehoofd 25,
3072 AM Rotterdam
(voor routebeschrijving: zie kaart hieronder)

Het programma start stipt om 07.00 uur en zal rond 08.30 uur zijn afgelopen. Hierna is er eventueel nog gelegenheid tot netwerken.

 

Aanmelden is niet meer nodig, u staat reeds op onze gastenlijst vermeld. Wij kijken uit naar uw komst. Vanaf half 7 is het ontvangst en vrij netwerken, om stipt 7 uur beginnen wij met de meeting. Zorg dus uiterlijk 6.45 aanwezig te zijn.

 

Aan het begin van de parkeerplaats krijg je een inrijkaart. Deze lever je bij binnenkomst in bij de ontvangsttafel. Gaandeweg de vergadering krijg je een gratis uitrijkaart.

Parkeer je auto op het parkeerterrein.  In het midden van de boot zie je een Entreehal. Ga naar de eerste verdieping, en via de loopbrug 2 het ‘hotel’ in.  Vervolgens ga je naar de liften recht voor u. In de lift drukt u op de knop P van Promenadedeck.  We vergaderen in de Clubroom. Indien we in een andere ruimte zitten, staat dit bij binnenkomst aangegeven.

 

BNI is een commerciële en professionele netwerkorganisatie, met als primair doel de uitwisseling van hoogwaardige aanbevelingen tussen en door zakenmensen. Vandaag de dag is BNI wereldwijd de meest succesvolle organisatie in haar soort, met ruim 6500 actieve afdelingen in 47 landen. Vorig jaar wisselden de leden van BNI meer dan 6,5 miljoen aanbevelingen uit en dit genereerde voor haar leden opdrachten ter waarde van vele miljarden euro’s.

De kosten voor het uitgebreide ontbijtbuffet bedragen 15 euro per persoon en dienen contant bij binnenkomst te worden voldaan. U ontvangt een kwitantie van uw betaling. Tot slot adviseer ik u om plm 40 visitekaartjes mee te nemen. U gaat op deze ontbijtsessie namelijk veel ondernemers uit de regio ontmoeten. Ook krijgt u de gelegenheid om in 1 tot 2 minuten iets te vertellen over uw bedrijf, en waar u vooral naar op zoek bent. Dat kan zijn een bedrijf, of nog beter, een specifiek persoon.

 

Mochten er desondanks nog vragen resten, kunt u te allen tijde contact opnemen met:

 

Leonard Visser,   voorzitter  (06 – 46 20 14 09 ) of met

Hans de Jonge,  (06 – 57 71 02 87)

 

Tot woensdag.