Opvolging XL.

 

Geachte gast,

 

Allereerst willen wij namens BNI Erasmus u bedanken voor uw komst naar de BNI XL bijeenkomst. Wij vonden het een leuke en succesvolle meeting. U heeft een indruk kunnen opdoen wat netwerken in het algemeen is, maar nog meer, wat een goed netwerk voor u kan betekenen.
 
In de loop van de ochtend heeft u interesse getoond in ons chapter of met één of meerdere van de leden gesproken. Hierin hebben wij u al iets verteld over onze werkwijze en onze succesfactoren.

Maar woorden zijn woorden. Niets maakt meer indruk als het zelf ervaren. Wij willen u dan ook graag de gelegenheid bieden om op één van onze bijeenkomsten op woensdagochtend aanwezig te zijn bij een ontbijtsessie van BNI-businessclub “Erasmus”.

 

         

 U bent vanaf 06.45 uur welkom op de:

 

    ss Rotterdam
    3e Katendrechtsehoofd 25,
    3072 AM Rotterdam

 

Het programma start stipt om 07.00 uur en zal rond 08.30  uur zijn afgelopen. Hierna is er eventueel nog gelegenheid tot netwerken.

 

BNI is een commerciële en professionele netwerkorganisatie, met als primair doel de uitwisseling van hoogwaardige aanbevelingen tussen en door zakenmensen. Vandaag de dag is BNI wereldwijd de meest succesvolle organisatie in haar soort, met ruim 6500 actieve afdelingen in 47 landen. Vorig jaar wisselden de leden van BNI meer dan 6,5 miljoen aanbevelingen uit en dit genereerde voor haar leden opdrachten ter waarde van vele miljarden euro’s.

 

De kosten voor het uitgebreide ontbijtbuffet bedragen 15 euro per persoon en dienen contant bij binnenkomst te worden voldaan. U ontvangt een kwitantie van uw betaling.

 

Tot slot adviseer ik u om plm 40 visitekaartjes mee te nemen. U gaat op deze ontbijtsessie  namelijk veel ondernemers uit de regio ontmoeten.
Ook krijgt u de gelegenheid om in 1 tot 2 minuten iets te vertellen over uw bedrijf, en waar u vooral naar op zoek bent.

 

Zou u ons willen doorgeven of we u mogen verwachten als bezoeker? Dat kan via het formulier hiernaast. Wij zullen binnenkort telefonisch contact met u opnemen.
 
Met vriendelijke groet,

Namens chapter Erasmus,

Hans de Jonge

 

 

Wat LED je??

 

 

 

                       

Aanmeldformulier

 

* Verplicht veld